14.8.2020

Turvallisesti FinnMETKOon

Konetyöalojen ammattinäyttely FinnMETKO 2020 rakentuu tulevan kolmen viikon aikana tutulle paikalleen Jämsän Myllymäkeen.

Näyttelyssä panostetaan terveysturvallisuuteen koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

-    Etuna on, että FinnMETKO on ulkotapahtuma ja näyttelyalue on laaja. Alueen laajuus helpottaa turvavälien pitämistä ja mahdollistaa turvallisen näyttelykäynnin, kun kaikki toimivat vastuullisesti ja noudattavat turvallisuusohjeita, toteaa näyttelyn johtoryhmän puheenjohtaja Markku Suominen.

Näyttelyyn on ilmoittautunut 200 näytteilleasettajaa. Näytteilleasettajien osastot levittäytyvät alueelle, jonka pituus etelä–pohjoissuunnassa on 1,5 kilometriä ja leveys leveimmillään puoli kilometriä. Sisätilaosastoja on vain päänäyttelyalueella olevassa jäähallissa.

-    Näyttelyalueella on edelleen kokoa, vaikka osastoaluetta on pienennetty aiemmista kerroista. Kaakkolammin työnäytösalue, tuttavallisemmin soramonttu, on tällä kertaa parkkialuekäytössä, Suominen kertoo.

Kaikkien näyttelyyn osallistuvien on tärkeää noudattaa annettuja koronaturvallisuusohjeita:

  • Näyttelyyn ei saa tulla sairaana tai oireisena.
  • Pidä riittävät turvavälit (1–2 metriä).
  • Huolehdi käsihygieniasta. Näyttelyalueella on useita käsienpesu- ja käsidesipisteitä.
  • Yskiessä tai aivastaessa käytä nenäliinaa tai yski/aivasta hihaan tai kyynärtaipeeseen. Laita käytetty nenäliina heti lähimpään roskakoriin.
  • Näyttelyalueella ja osastoilla siivousta ja pintojen pyyhkimistä on tehostettu.
  • Kasvomaskia suositellaan käyttämään alueen busseissa ja muissa tilanteissa, joissa ei pystytä säilyttämään riittävää turvaväliä.
  • Käytä korttimaksua käteisen sijaan.

Covid-19-turvallisuusohjeet. Ohjeita päivitetään tarvittaessa viranomaisohjeistusten muuttuessa:
 
Yhdessä vastuullisesti toimien teemme näyttelystä turvallisen kokemuksen kaikille.

FinnMETKO 2020 -näyttely on avoinna yleisölle 3.–5.9.2020 klo 9–17.

Konetyöalojen ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO 2020 on raskaskonealojen päätapahtuma Suomessa. FinnMETKO 2020 -näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjät ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. 

Lisätietoja:     näyttelyn johtoryhmän puheenjohtaja Markku Suominen, puh. 044 079 4977
 

Yhteistyökumppaneiden ilmoituksia

Varmista näkyvyytesi näyttelyn yhteydessä. Ota yhteyttä näyttelyn markkinointipäällikköön Tapio Hirvikoskeen, puh 040 9009 417.