Tiedote 31.8.2018 - korjattu 1.9.2018 voittajan sukunimi

Perjantai oli ensimmäinen kilpailupäivä FinnMETKO-messuilla

Kuljettajakilpailut alkoivat perjantaina Suomen suurimmassa konetyöalojen ammattinäyttelyssä FinnMETKOssa. Toisena messupäivänä mestaruuksista kilpailivat metsäkoneenkuljettajat ja puunkuormaajat. Huomenna lauantaina on vuorossa maarakennuskoneenkuljettajien mestaruustaisto.

Metsäkoneenkäytön SM-kilpailussa puolustava mestari Teemu Honkalatva Mynämäeltä piti pintansa ja uusi mestaruutensa. Toiseksi tuli Ville-Veikko Määttä Ruokolahdelta ja kolmanneksi Ville Jalkala Kuopiosta. Kilpailun järjestelyistä vastasi tänä vuonna Länsirannikon koulutus Oy WinNova.

Perjantaina FinnMETKOssa käytiin myös Puunkuormaajamestari 2018 -kiertueen finaalit. Miesten sarjan voitti Pekka Villman Viitasaarelta. Naisten mestaruuden vei Jonna Matikainen Mäntyharjulta. Miesten sarjan toinen oli Kai Siren Pornaisista ja kolmas Jari Sarajärvi Kuusamosta. Naisten sarjan toiseksi ylsi Sarah Lindahl Turusta ja kolmanneksi Maija Pohjankivi Noormarkusta. Veteraanisarjan voittaja oli Auvo Rautiainen Enosta. 

Puunkuormaajamestari 2018 -kiertueen pääjärjestäjiä olivat Hiab, Volvo Trucks ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry yhteistyökumppaneinaan Kraaz Oy, Alucar, A-Vakuutus, Metsäalan Kuljetusyrittäjät, Trailcon, Rexroth, Jyki, Teboil, Tamtron, SKF, OP, Ilmarinen ja Michelin.

Perjantaina FinnMETKO-näyttelyssä vieraili 12 500 kävijää.

FinnMETKO 2018 -näyttely on avoinna yleisölle 30.8.–1.9.2018 klo 9–17.

Konetyöalojen ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO 2018 on raskaskonealojen päätapahtuma Suomessa. FinnMETKO 2018 -näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjien liitto ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. Lisätietoja: www.finnmetko.fi 

Lisätietoja:
Sirpa Heiskanen, Lehdistö / FinnMETKO 2018
p. 040 9009 423, sirpa.heiskanen(at)koneyrittajat.fi
www.finnmetko.fi

 

Yhteistyökumppaneiden ilmoituksia

Varmista näkyvyytesi näyttelyn yhteydessä. Ota yhteyttä näyttelyn markkinointipäällikköön Tapio Hirvikoskeen, puh 040 9009 417.